Du er her / Fødevareindustri

X

Vandmåling af spa

Indtast dine spadata herunder

1

/3

En eller flere felter er ikke udfyldt.

Sæt spamålinger

Indtast dine spamålinger herunder

2

/3

Vælg pH værdi

pH værdi:

HØJ OK LAV

Vælg Alkalinitet

Alkalinitet:

HØJ OK LAV

Vælg Klor værdi

Klor værdi:

HØJ OK LAV

Vælg Brom værdi

Brom værdi:

HØJ OK LAV

Vælg Active Oxygen

Active Oxygen:

HØJ OK LAV

Resultat baseret på din indtastning

Dine resultater og vores råd til den perfekte pH-værdi, klorværdi og alkalinitet

3

/3

pH-værdi

HØJ OK LAV

Du behøver ikke gøre mere.

spacare logo
spacare logo

Alkalinitet

HØJ OK LAV

Du behøver ikke gøre mere.

spacare logo
spacare logo

Klor værdi

HØJ OK LAV

Du behøver ikke gøre mere.

Din klorværdi er for høj - afvent til tallet kommer ned på 3 mg/l inden der bades.

spacare logo
spacare logo

Brom værdi

HØJ OK LAV

Du behøver ikke gøre mere.

Din bromværdi er for høj - afvent til værdien kommer under 6 inden der bades.

spacare logo
spacare logo

Active oxygen

HØJ OK LAV

Du behøver ikke gøre mere.

Din værdi er for høj – afvent til tallet kommer under 8 inden der bades

spacare logo
spacare logo
Venligst accepter marketing cookies for at se denne video.
FØDEVAREINDUSTRI

OPRENSNING & FJERNELSE AF UØNSKET LUGT & FARVE

Vi leverer specielt designet aktivt kul til en lang række processer i den danske fødevareindustri. Formålet er i vid udstrækning oprensning og fjernelse af lugt/farve fra diverse processer.

I de fleste tilfælde er aktivt kul et procesmiddel, der efter adsorptionen er sket, fjernes igen. En enkelt undtagelse er dog E-153.

Jacobi Carbons leverer ColorSorb™ SP-E153 og ColorSorb™ E153-Pharma til fødevare- og kosmetikproducenter, der har brug for et sort farvestof. E-153 produkterne er egnede til indtagelse, når de bruges som tilsætningsstof E153 som sort pigment. Vi leverer disse produkter i pulverform.

Øvrige typiske fødevareapplikationer, hvor der anvendes ColorSorb™ aktivt kul er:

  • Øl - justering af smag/farve
  • Sodavand og læskedrikke - fjernelse af klor, pesticider, smag og lugt samt THM fra vand
  • Juice - farvejustering, deodorisering/fjernelse af patulin, fjernelse af uønskede biprodukter såsom HMF (Hydroxymenthylfurfural), for æble-/druesaft kan vi fjerne patulin og sporstoffer af pesticider
  • Sukker, glukose og frugtsirup - uønskede biprodukter og farver. Specialkul med lavt jernindhold
  • Citronsyre - fermentering og oprensning
  • MSG - affarvning og stabilisering
  • Proteiner og peptider - oprensning og lugtfjernelse
  • Kaffe og te - fjernelse af koffein